Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi. - ( 17 Temmuz 2023)

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal başkanlığında yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkanımız Başaranhıncal," Hep birlikte ilimiz ekonomisinin büyümesi için var gücümüzle çalışacağız. Biz birlikte güçlüyüz. Medeniyetlerin beşiği, zengin tarihi birikimi, kültürel çeşitliliği ve doğal güzellikleriyle dünyanın en önemli turizm destinasyonları arasında yerini alan kadirşinas insanların yaşadığı memleketimizin kalkınması için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kaderimiz, derdimiz ve geleceğimiz bir ve ortak, birlikte büyüyeceğiz. “ ifadelerini kullandı.

Haftalık Olağan gündem maddelerin yer aldığı konuların görüşülmesinin ve karara bağlanmasının ardından iyi dilek ve temennilerle sona erdi.