Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi - ( 17 Temmuz 2023)

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2023 yılı Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı ÇTSO Oda Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (Çorum TSO) Temmuz ayı meclis toplantısını, Meclis Üyelerinin katılımıyla Çorum TSO hizmet binasında gerçekleştirildi. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcımız Yılmaz Bülbül’ün başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclis toplantısının açılışını yapan Çorum TSO Meclis Başkan Yardımcısı Bülbül, “Değerli Meclis Üyeleri, Temmuz ayı olağan meclis toplantısını huzurlarınızda açıyorum ve sizleri meclis divanı adına saygıyla selamlıyorum.

Biz gerçekten çok büyük bir camiayız. Bu camia içerisinde yer almak gerçekten önemli. Bu camianın içerisinde çok değerli hizmet gönüllüsü arkadaşlarımız var, biz onların dinamizm ve vizyonundan, onlar bizlerin tecrübelerinden yararlanarak oluşacak sinerji ile hep birlikte, Çorum’umuz için çalışacağız, üreteceğiz. Ben bu çalışma döneminin ilimiz, bölgemiz ve de ülke ekonomimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi

Resmi gündemin ardından ekonominin genel durumu ve sektörler üzerine fikir alışverişinin yanısıra son gelen zamlar ve ekonomiye etkileri değerlendirildi. Toplantı gündemde yer alan konuların müzakere edilerek karara bağlanması, dilek ve temennilerin iletilmesi ile sona erdi.