Çetin Başaranhıncal’dan Zanaatkarlar’a “destek” ziyareti - ( )

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal, İl Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile birlikte Çorum S.S Zanaatkârlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Başkanları ile bir araya gelerek sohbet etti.

TSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal, Çorum’a Türkiye'ye örnek olacak bir sanayi sitesinin kazandırılması amacıyla çalışmaların sürdürüldüğü, Çorumlu esnafımızın sosyal donatılarıyla beraber modern ve çağın gerektirdiği şartlarda uygun 615 dönümlük bir alana sahip kooperatif arazinin 280 dönümlük alanına yeni işyerlerinin biran önce tamamlanarak hizmete girmesi için Çorum Ticaret veSanayi Odası olarak her zaman yanlarında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Çorum’a daha iyi hizmeti vermek için hep birlikte gayret göstereceğiz.

Kooperatif yöneticileri ile bir süre sohbet eden ve yapımı tamamlanan Hurdacılar Sitesi’ndeki çalışmalar ile ilgili TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, sanayi sitesi içerisinde makine sektöründen, hurdacısına, tamircisinden, demircisine kadar birçok sektörü bünyesinde barındıran Çorum S.S. Zanaatkârlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nde oldukça başarılı çalışmalar yapıldığını görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ayrıca bir süre önce Marangozlar Odası Başkanı Yücel Şahin’in başkanlığında kurulan S.S Genç Keresteciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi’nde keresteci esnafının toplu halde hizmet verebilecek bir alanda 44adet yeni işyerleri yapımı ve satın alınması ile ilgili protokol imzalandı.

Nazik davetleri için Kooperatif Başkanımız Mustafa Fındıkcı ve yönetimine teşekkür ediyorum.

Fındıkcı, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’ın önemli katkısı olduğunu dile getirerek her zaman yanlarında olduğu için teşekkür etti.