Ziraat Bankası Çorum Bölge Müdürlüğü’nden TSO Başkanımız Başaranhıncal’a Ziyaret - ( 31 Temmuz 2023)

Ziraat Bankası Çorum Bölge Müdürü Bekir Eken ve Ziraat Bankası Çorum Şubesi Müdürü Ahmet Mehdi Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a ziyarette bulundular.

TSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal, "odamızı ziyaret ederek fikirlerini ve düşüncelerini paylaşan Ziraat Bankası Çorum Bölge Ziraat Bankası Bölge Müdürü Bekir Eken'e ve Ziraat Bankası Çorum Merkez Şube Müdürü Ahmet Mehdi’ye teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi.

Ziraat Bankasının kurumsal faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren Bölge Müdürü Bekir Eken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; TSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a yakın ilgi ve misafirperverliği için teşekkür etti.