İnci ve Aşgın’dan TSO Başkanımız Başaranhıncal’a Nezaket Ziyareti - ( 31 Temmuz 2023)

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İnci ve Çorum İl Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a nezaket ziyarette bulundular.
TSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal, "odamızı ziyaret ederek AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İnci ve Çorum İl Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İnci ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; TSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.