AK Parti Çorum Milletvekili Ahlatcı'dan TSO Başkanımız Başaranhıncal’a Ziyaret - ( 03 Ağustos 2023)

AK Parti Çorum Milletvekili Sayın Yusuf Ahlatcı, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Çetin Başaranhıncal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Çorum iş dünyasının sorunları, talepleri ve istekleri başta olmak üzere çeşitli konularda karşılıklı istişare edilerek bilgi alışverişinde bulundular.

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; TSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek memleketimizin geleceğine yön vermek adına yapılacak tüm çalışmalarda birlikte hareket edeceğiz. dedi.

Başaranhıncal, “Tarihi boyunca hep ticaretiyle ön planda olan ve bu yönüyle bölgenin merkezi olarak anılan Türk ekonomisinde Anadolu Kaplanı olarak gösterilerek rol model olan Çorum’umuzun son dönemde sanayileşme anlamında da önüne çıkan fırsatları da değerlendirmek gerektiğini kaydederek kadirşinas insanlarımızın yaşadığı güzel memleketimizin kalkınması için hep birlikte çalışacağız. Sayın Milletvekilimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.