İl Emniyet Müdürü Gülser’den TSO Başkanımız Başaranhıncal’a Veda Ziyareti - ( 04 Ağustos 2023)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi ile Ankara Emniyet Genel Müdürlüğüne görevlendirilen İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a veda ziyaretinde bulundu.

Başkanımız Başaranhıncal’a çeşitli konulardaki iş birlikleri ve destekleri için teşekkür eden Emniyet Müdürü Gülser, "Görev süresi boyunca Çorum’da güzel ve kalıcı dostluklar edindiğini, güzel hatıralarla ayrılacağını ifade etti. Bu kadim şehrin ve insanlarının her zaman hayatımda farklı ve anlamlı bir yeri olacaktır” dedi.

Şehrin huzur ve güveni için canla başla çaba gösteren Emniyet teşkilatıyla her zaman uyumlu bir işbirliği içerisinde olduklarını ve bunda İl Emniyet Müdür Mehmet Gülser’in çok büyük payı olduğunu kaydeden Başkanımız Başaranhıncal, çalışma süresince ilimizde yapmış olduğu hizmetlerinden ve kurmuş olduğu samimi ve içten dostluğu nedeniyle teşekkür ederek, bundan sonraki yaşantısında kendisine başarılar diledi.