Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi. - ( 07 Ağustos 2023)

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO)haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanımız ÇetinBaşaranhıncal başkanlığında yönetim kurulu üyelerinin katılımıylagerçekleştirildi.

Başkanımız Başaranhıncal," Bizimsevdamız ve derdimiz, kardeşlik şehrimizde birlik ve beraberlik içerisindegüzel hizmetlerde bulunmaktır.“ ifadelerini kullandı.

Haftalık Olağan gündem maddelerinin yeraldığı konuların görüşülmesinin ve karara bağlanmasının ardından iyi dilek vetemennilerle sona erdi.