AK Parti İl Başkanı Günay ile TSO Başkanı Başaranhıncal’dan Bakan Işıkhan Ziyareti İstişaresi - ( 10 Ağustos 2023)

AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıcal’ı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın 12 Ağustos Cumartesi günü AK Parti 2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Çorum’a yapacağı ziyaret öncesinde memleketimizin sanayi ve ekonomik konuları üzerine istişare ve değerlendirmelerde bulundular.
Türkiye'nin ekonomisinde Çorum’un çok ayrı bir yere sahip olduğunu, belirten Başaranhıncal, Huzurun ve kardeşliğin olduğu bir bölgede sorunlar kısa sürede çözülür. Zamanında hizmet verebilmek için neler gerekiyor bunu biliyoruz. Birlikten güç doğacağının bilincinde olarak hareket ediyor ve ilimizin faydası hedefiyle tek ses halinde yolculuğumuzu sürdürmeye devam edeceğiz. Şehrimizin hem ekonomik hem de diğer alanlarda sanayi potansiyelinin geliştirilmesi için yatırımın, istihdamın, üretimin, refahın artırılmasının önemli olduğunu vurguladı.
AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “TSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek memleketimizin geleceğine yön vermek adına yapılacak tüm çalışmalarda birlikte hareket etmek için vargücümüzle çalışacağız” dedi.
Başkanımız, "AK Parti İl Başkanımız Murat Günay’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum"dedi.