Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi. - ( 14 Ağustos 2023)

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal başkanlığında yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkanımız Başaranhıncal," Medeniyetler şehri olan memleketimiz için el ele vererek şehrimizin gelişmesi ve kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Haftalık Olağan gündem maddelerinin yer aldığı konuların görüşülmesinin ve karara bağlanmasının ardından dilek ve temenniler ile sona erdi.