CHP Çorum Milletvekili Tahtasız’dan TSO Başkanımız Başaranhıncal’a Ziyaret - ( 15 Ağustos 2023)

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız CHP Çorum İl Başkanı Ümit Er ve Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz ile birlikte Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Çetin Başaranhıncal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Çorum iş dünyasının sorunları, talepleri ve istekleri başta olmak üzere çeşitli konularda karşılıklı istişare edilerek bilgi alışverişinde bulundular.

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; TSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a TSO kentimizin en dinamik kurumlarının başında geliyor. Bugünkü görüşmenin çıktıları da bunun çok net göstergesi. Bizlere ilettiğiniz taleplerin notunu aldık. İş insanlarımız, ülkemizin geleceği için çok önemli. Bizler de bu önemin farkındayız. Taleplerinizi önemsiyor, iş İnsanımızın, esnafımızın ve vatandaşın sesi olması gereken yerde Aslı orada olacak. iş dünyamızın her zaman arkasında olduğumuzu belirterek,  Çorum’umuzun yeniden Anadolu Kaplanı olması için vargücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İlgi, alaka ve misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başaranhıncal, “TSO’nun siyaset üstü, Çorum’un ekonomik geleceğinin kurgulandığı, kentin menfaatine olacak tüm görüş ve önerilerin konuşulduğu bir kurum olduğunu ifade ederek, “TSO olarak, tüm görüşmelerimizi, üyelerimiz ve iş insanlarımızın sorumluluğunu hissederek gerçekleştiriyor, onların bizlere ilettiği talepleri bu vesileyle sizlerle paylaşıyoruz. Sizlerin de bu taleplerin hayata geçirilmesi noktasında üst düzey sorumluluk alacağınızı biliyoruz. Ülkemiz ve memleketimizim kalkınması için çalışan herkesin yanındayız, güç birliğine hazırız. Sayın Milletvekilimize, İl Başkanımıza ve Merkez İlçe Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ederek görevinde başarılar diliyorum" dedi.