ÇORUM VALİSİ ÇİFTÇİ’DEN TSO BAŞKANI BAŞARANHINCAL’A VEDA ZİYARETİ! - ( 15 Ağustos 2023)

Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesiyle Erzurum Valisi olarak atanan Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal’a veda ziyaretinde bulundu.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıcal tarafından karşılanan Vali Çiftçi ile bir süre sohbet etti.

Ziyarette duygularını dile getiren Vali Çiftçi, “Çorum’daki görev sürem boyunca devlet ve millet hizmetinde büyük bir gayretle çalıştık. Çok özel anılar ve dostluklar biriktirdim. Böyle bir sevgiyle de buradan ayrılmak beni çok gururlandırdı. Çorum’u ve Çorumluları asla unutmayacağım. Bölge insanlarıyla gönül bağım devam edecek. Dostluğumuz hep baki kalacak. Ayrıca, benim için iş dünyası çok önemli. Çorum’daki çalışma dönemim boyunca yakın çalışma grubu içinde her zaman Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Birlikte güzel çalışmalar da yaptık. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; TSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayıteşekkür ederim ” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Başaranhıncal; “Birlikte uyum içinde çalıştığımız Çorum Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi’ye şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevinde başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum. Sizi her zaman İlimize verdiğiniz değerli hizmetleriniz, özverili çalışmalarınız ve içtenliğiniz ile anacağız. Yaptığınız tüm güzel hizmetler için başta Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak, ilimiz, Kurumumuz, Üyelerimiz ve şahsım adına birkez daha teşekkür ederek yeni görevinizde başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Çorum TSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal, Vali Mustafa Çiftçi’ye Çorum Murad-ı Rabi Ulu Camii minberi, üzerindeki süslemesinin motifini hediye etti.