OSB İki- El Makina Ziyareti - ( 17 Ağustos 2023)

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Çetin Başaranhıncal, CHP Milletvekili Mehmet Tahtasız, TSO Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Çiçek, Muharrem Sarıaslan, CHP İl Başkanı Ümit Er ve OSB Müdürü Özgür Yalçın ile birlikte OSB’de Makine sektöründe faaliyet gösteren, İki El Makina sahipleri Mehmet KILIÇ ve Tuncay MAİTUNA’yı ziyaret ettik.

Sektöre dair beklenti ve talepleri üzerine sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışan kardeşlerimize hayırlı işler diledik. Başarınız da hatırınız da var olsun.

Firma Yöneticileri ile işçi kardeşlerimize gösterdikleri samimiyet ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz.