OSB Akıllı Makina Ziyareti - ( 17 Ağustos 2023)

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Çetin Başaranhıncal, CHP Milletvekili Mehmet Tahtasız, TSO Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Çiçek, Muharrem Sarıaslan, CHP İl Başkanı Ümit Er ve OSB Müdürü Özgür Yalçın ile birlikte OSB’de Makine sektöründe faaliyet gösteren, Akıllı Makina Firma Sahibi Mehmet AKILLI’yı ve çalışma arkadaşlarını ziyaret etti.

Firmanın yapmış olduğu çalışmalar hk bilgi aldık. İstek ve talepleri doğrultusunda gerekli çalışmaları yapıyoruz.

Firma Sahibi Mehmet Bey ve işçi kardeşlerimize gösterdikleri misafirperverlik, ilgi ve alakaları için teşekkür ediyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz.

Firmamız 1994 yılında kurulmuş olup, bu tarihten itibaren Çorum’da kendine at iş yerinde un fabrikaları makineleri imalatı ile faaliyetini sürdürmektedir.

İmalatımızın ağırlıklı kısmı temizlik grubu makineleridir. Firmamız kurulduğu günden bugüne kadar ki süreç de gerek yurt  içine gerek yurt dışına kaliteden ödün vermeden makine göndermiş ve sektörde Çorum’un saygın firmaları arasında yerini almıştır.