OSB Onay Makina Ziyareti - ( 17 Ağustos 2023)

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Çetin Başaranhıncal, TSO Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Çiçek, Muharrem Sarıaslan ve OSB Müdürü Özgür Yalçın ile birlikte OSB’de Makine sektöründe 2015’den itibaren faaliyet gösteren, yurt içinde ve yurt dışına endüstriyel filtreler ve toz toplama sistemleri imalatı yapan Onay Makina Yönetim Kurulu Başkanı Onur AYBAŞ’ı ve çalışma arkadaşlarını ziyaret etti.
Başkan Başaranhıncal, Yerli üretim yapan, insan kaynağımızı güvenen kurumlar memleketimizin ve ülkemizin büyümesine büyük katkı sunmaktadır.  Değişen ihtiyaçlara yönelik araştırma, geliştirme, tasarım, üretim, satış ve satış sonrası alanlarında hizmet vermesi dünya pazarlarına hâkim olmasına da büyük katkı sunuyor.  İnsanına ve çalışanı değer veren, üstün kalite ve ilkelere dayandıran Onay Makine’nin tüm çalışanlarını ve idareci kadrosunu tebrik ediyorum.
Onay Makina Yönetim Kurulu Başkanı Onay Aybaş ise, Geliştiriyoruz ve üretiyoruz. Ülkemizin gelişmesi ve dünya pazarlarına hâkim olması için AR-Ge Merkezimizde ki teknik ekibimizle yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Biz başka illere gittiğimizde Çorum’umuzu, ülke dışına çıktığımızda Türkiye’mizi temsil ediyoruz.
Sağladığı hızlı büyüme ile sektörel, toplumsal ve bireysel çıkarları da göz önünde bulunduran Onay Makina, ülkesinin, sektörünün ve üretim hacminin yükselmesi için yatırımlarda bulunmaktadır.
Onay Aybaş ve çalışma arkadaşlarına misafirperverlikleri, ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz.