Yüzmede Tarihi Başarı - ( 17 Ağustos 2023)

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıcal, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonunca 11-13 Ağustos tarihleri arasında Sakarya'da düzenlenen 76 kulüpten 160 sporcunun katıldığı Görme Engelliler Yüzme şampiyonasında Çorum’umuzu temsil eden Çorum19 Görme Engelliler spor kulübü Başkanı Yusuf Şen ve derece yapan sporcularımız Elif Gökgöz ve Betil Köse’yi ve Galip Zafer Yurdakul’u makamında ağırladı.
200 metre serbest stilde; Elif Gökgöz Türkiye İkincisi Olarak Gümüş Madalya Kazandı.
50 metre serbest stilde; Betül Köse Türkiye Üçüncüsü Olarak Bronz Madalya Kazandı.
Başkanımız, Çorum adına madalya kazanarak bizleri gururlandıran sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyorum. Yapılan yarışmada aldıkları başarı ile destan yazdılar.
Başkan Şen, yardımcısı Galip Zafer Yurdakul ve Sporcularımız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; TSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a her zaman spor ve sporcunun yanında olduğu için ayrıca gösterdiği ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.