TSO Başkanı Başaranhıncal ve YKÜ’lerinden İl Emniyet Müdürü Pehlivan’a Hayırlı Olsun Ziyareti - ( 21 Ağustos 2023)

Ticaret ve Sanayi OdasıBaşkanımız Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan Emniyet MüdürleriAtama Kararnamesi ile Çorum İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan ArifPehlivan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkanımız Başaranhıncal, Çorumİl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Arif Pehlivan’ı tebrik ederek yenigörevinde başarılar diledi.

Başaranhıncal, Şehrin huzur vegüveni için canla başla çaba gösteren Emniyet teşkilatıyla her zaman uyumlu birişbirliği içerisinde olduklarını ve bundan sonrada aynı uyum ve işbirliğiiçerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Sayın Müdürümüzemütevaziliği ve içtenlikle misafirperverliği için canı gönülden teşekkürediyoruz. Ayrıca Emniyet Müdürlüğümüzde Özel Kalem Müdürümüz ve görev alan,bizleri güler yüzle karşılayan arkadaşlarımıza da nezaketleri için de ayrıcateşekkür ederiz.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetidile getiren İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, TSO Yönetim kurulu BaşkanımızÇetin Başaranhıncal’a ve yönetim kurulu üyelerimize nazik ziyaretlerindendolayı teşekkür ederek Çorum için birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarınıifade etti.