TSO Başkanı Başaranhıncal ve YKÜ’lerinden İl Valisi Dağlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti - ( 21 Ağustos 2023)

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesiyle Çorum Valisi olarak atanan Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Başaranhıncal, Çorum Valiliği görevine atanan Doç. Dr. Zülkif Dağlı’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Başaranhıncal, Kadirşinas insanlarımızın yaşadığı Medeniyetin Beşiği ve Anadolu Kaplanı olarak bilinen Çorum’umuza hoş geldiniz. Valimizin daha önceki görev yaptığı yerlerde önemli projelere imza atması ve başarılarıyla anılması ilimiz adına bizleri sevindirmiştir. Umut ediyoruz ki aynı başarılı çalışmaları ilimizde de sürdürecektir. Ziyaret sırasında Valimize Odamız ve ilimiz ekonomisi adına bilgiler alışverişinde bulunduk. İlimizin kalkınması ve ekonomimizin büyümesi adına atacağımız her adımda Valimizle birlikte hareket edeceğimize inanıyoruz.Bizleri kabulünden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz”

Ziyarette konuşan Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı’, ‘Çorum’u Çorum yapan temel dinamiklerden en önemlisi olan Ticaret ve Sanayi işadamlarımızın örgütlü olarak bir araya geldikleri hem bir meslek dayanışma örgütü, aynı zaman da bir kamu niteliğinde bir hizmet teşkilatlanması olan Çorum Ticaret ve Sanayi Odasıdır.

Çorum’a ilişkin hedeflerimizi istişare etmek üzere görüşmelerimiz birer fırsata dönüştürme gayreti içerisinde olacağız. Ben değerli yönetim kurulu başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize, hem vilayetim, hem Çorumlu hemşerilerim adına şükran duygularımla başarı diliyorum. Zira onların başarıları Çorum’un başarısı anlamına gelecek. Onlar adım attıkça inşallah onların adımlarına paralel adımlar başta Valilik olmak üzere diğer tüm hizmet kurumlarınca birlikte atılacak, böylece el birliği ile Çorum’u inşallah hedeflediğimiz,  arzuladığımız Çorum’u hak ettiği gerçek yere getirme gayreti içerisinde olacağız. Biz gayret ettikçe mutlaka karşılığı da gelecek. Bundan hepimiz mutlu olacağız’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’, TSO Yönetim kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a ve yönetim kurulu üyelerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.