İl Jandarma Komutanı Jan. Kıd. Alb. Uzunoğlu’ndan TSO Başkanı Başaranhıncal’a Veda Ziyareti - ( 25 Ağustos 2023)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan Jandarma Komutanları atama kararlarına göre Jandarma Genel Komutanlığı emrine çekilen Çorum İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Uzunoğlu, TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a veda ziyareti gerçekleştirdi.

Jandarma Genel Komutanlığı emrine çekilen İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Uzunoğlu, ziyaretinde birlikte çalıştıkları süre içindeki uyum ve işbirliği için teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Çorum Jandarma Kıdemli Albay Uzunoğlu; "Çorum'daki görev sürem sona erse de, Çorum halkı ve sizler ile dostluğum ebediyete kadar sürecektir. Görev sürem dahilinde Çorum Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Jandarmamıza gösterdiğiniz yakın ilgi ve alakaya teşekkür eder; Başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

Başkan Başaranhıncal, “Sizi her zaman ilimize verdiğiniz değerli hizmetleriniz, özverili çalışmalarınız ve içtenliğiniz ile anacağız. Jandarma Kıdemli Albay Uzunoğlu’nun, Çorum için yapılan tüm çalışmalarda ve Oda faaliyetlerine her türlü desteği vererek yanlarında olduğunu, onun için de kendilerine şükran borçlu olduklarını ifade etti.

Yeni görevinin de ülkemiz için hayırlı olmasını dilediğini belirten Başaranhıncal “ Çorum Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimizin tüm kurum ve kuruluşlarını ve onlarla uyum içerisinde olmayı birlikte hareket edebilmeyi çok önemsiyoruz diyerek kendisini ve şehrimize katkılarını unutmayacağız “dedi.