Belediye Başkanı Aşgın, Çesob Başkanı Gür, ve Oda Başkanları Fındıkçı ve Şahin’den TSO Başkanı Başaranhıncal’a Ziyaret - ( 05 Eylül 2023)

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Çetin Başaranhıncal, Çorum İl Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Çorum S.S Zanaatkârlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı ve Marangozlar Odası Başkanı Yücel Şahin ile birlikte bir araya gelerek sohbet ettiler.

Ticaret Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, İş dünyası adına üzerimize ne düşüyorsa Çorum’umuz için biz her zaman başkanlarımızın yanınızdayız. Biz gece gündüz üzerimize düşen bir şey olursa bu şehrin ekonomisine, ticaretine, standardına katkı vermek için çalışıyoruz. Unutmayalım ki bizim için önemli olan tek şey memleketimizin ihracatın artırılması ve ekonominin büyütülmesi. Artık şehirlerin büyüklüğü nüfuslarıyla değil, yaptıkları ihracatla anılıyor. Ekonominin büyümesi için çaba gösteren, çalışan, üreten her kişinin, her firmanın, her kurumun sonuna kadar destekçisiyiz. El ele vererek memleketimizi ve ülkemizi daha iyi noktalara taşıyacağımıza inancımız sonsuz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Aşgın, Ticaret ve Sanayi Odası şehrin en önemli sivil toplum kuruluşu, şehrin lokomotif kuruluşlarından bir tanesidir. Cenab-ı Allah huzur içerisinde, birlik beraberlik anlayışı içerisinde Çorum’umuz için el ele sizlerle birlikte bu şehrin menfaatine, bu şehrimizin daha da tanınmasına, bilinmesine destek olacak her türlü çalışmalarda birlikte hareket etmeyi çok önemsiyoruz. Tecrübenizle, daha önceki yapmış olduğunuz çalışmalar ile inşallah bunları daha da geliştirerek sürdürmeyi Mevlam nasip eylesin. İlgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Çesob Başkanı Gür, Fındıkçı ve Yalçın, ” TSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal ve Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın’a ilimizin gelişmesi yönünde esnafımız ve halkımız için yapmış oldukları çalışmaları nedeniyle ayrı ayrı teşekkür ederim.”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden TSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal, "odamızı ziyaret ederek Çorum İl Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Çorum S.S Zanaatkârlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı ve Marangozlar Odası Başkanı Yücel Şahi’e teşekkür ederim." dedi.