📍Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri Beyaz Önlük Giyme ve Öğrenci Yemin Töreni düzenlendi. - ( 18 Eylül 2023)

Hitit Üniversitesi İkbalkent Kampüsü’nde düzenlenen törene, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal, Hitit Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nurcan Baykam ve Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mesut Sezikli, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sinan Zehir, Akademisyenlerimiz, Tıp Fakültesi birinci sınıf öğrencileri ile aileleri katıldı.

Bugün giyeceğiniz beyaz önlüğün ciddi bir sorumluluğu var. Bu önlüğü giymeyi siz hak ettiniz. Bu nedenle sizleri bir kez daha tebrik ediyorum. Asıl mesele bir derdimizin olmasıdır. ’Yaptığımız işle, koyduğumuz hedef ile lütfen dertlenin. Bu manada bizlere ve sizlere çok büyük sorumluluk düştüğünün farkındayız. Mesleğinizde en iyisi olmanız için lütfen dertlenin. Bu Aziz Milletimizin refahı, geleceği için lütfen dertlenin. Anne ve babalarınızın gözlerindeki o ışıltıyı söndürmemek için, onları gururlandırmak için lütfen dertlenin. Ve Ülkemizin yeni başarılarıyla çığırlar açması, daha da güçlenmesi için dertlenin. Dertli olduğunuz kadar lütfen sorumluluklarınızla, projelerinizle, hedeflerinizle bizleri de zorlayın ve bu dert hepimizin derdi, sorumluluğu olsun. Öğrencilerimiz başarılı, bereketli, bahtları açık olan bir eğitim hayatı diliyoruz.

Törende, Hitit Üniversitesi RektörüProf. Dr. Ali Osman Öztürk ve diğer konuşmacılar Çorum Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a, Tıp Fakültesi öğrencileriiçin önlük giydirme ve yemin töreninin düzenlenmesinde sunduğu katkılardandolayı teşekkür etti.