Vali Dağlı’dan TSO Başkanı Başaranhıncal’a İade-i Ziyaret - ( )

Çorum Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a iade-i ziyarette bulundu.

“Valimizin tecrübe ve birikimlerinden istifade edeceğiz”

TSO Başkanı Başaranhıncal, “Sayın Valimizi binamızda ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bu nazik ziyaretinden dolayı öncelikle şahsım TSO adına kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Çorum Valiliğine atanan Sayın Dr. Zülkif Dağlı beyefendi ile birlikte kentimizin gelişmesi ve ilerlemesi noktasında el birliği yapacağız. Tecrübe ve birikimlerinden sürekli istifade edeceğimiz Sayın Valimizin kentimizin ilerlemesine büyük katkılar sağlayacağına yürekten inanıyor, yeni görevinde bir kez daha başarılar diliyorum.” dedi.

Çeşitli konular üzerine istişare etme imkanı bulduğumuz Sn. Dağlı'ya nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.

Vali Doç.Dr. Zülkif Dağlı ise, gösterdiği misafirperverlikten dolayı TSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Gerçekleşen ziyaret programında; Çorum Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat'ta yer aldı.