OSB Mone Medical Ziyareti - ( 20 Eylül 2023)

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Filistin Kalkilya Belediye Başkanı Faysal Shraim ve beraberindeki heyetle OSB’de faaliyet gösteren Hayri Şamlı’nın sahibi olduğu Mone Medical Tic. ve SAN. A.Ş.’yi ziyaret ettiler.

Ziyarette Hayri Şamlı, TSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Filistin Kalkilya Belediye Başkanı Faysal Shraim ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Şamlı” 2007 yılında Çorum Organize sanayinde Mone olarak Medical sektöründe çıkış Tirendine geçen ve gerek Türkiye Geneli gerekse Kıbrıs, Azarbeycan, İngiltere, İtalya, Portekiz, Suudi Arabistan, Dubai, Pakistan, Avusturya Cezair, Bahreyn, Katar, Seyşel adaları gibi çok sayıda Avrupa, Ortadoğu, Asya ve Türk Cumhuriyetlerine uzanan Mone Medical, kısa adı DMO olan Devlet Malzeme Ofisine de girdi.

Mevcut üretim hacminin yüzde 30 oranını İhraç ettiklerini belirten Mone Medical Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Şamlı Devlet Malzeme Ofisine girmeleri ile birlikte Mevcut İstihdamı artıracaklarını belirterek,” Organize sanayinde bulunan 30 Bin metrekare açık, 5 bin metrekare kapalı olmak üzere toplam 35 Bin metrekare alan üzerinde 40 çalışanımız ile Demirbaş Medical Üretim sektöründe son sistem makine ve sistem ile hizmet vermekteyiz.dedi.”