📍Çorum Eczacılar Odası Başkanı Afacan’a Hayırlı Olsun Ziyareti - ( 29 Eylül 2023)

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 45. Bölge Çorum Eczacı Odası’nın geçen hafta sonu düzenlenen 11. Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlık görevine seçilen Eczacı Erol Afacan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Başaranhıncal, “İnsanlığın var olduğu en eski tarihlerden beri bilinen belki de en eski meslek gruplarından biri olan eczacılık mesleği, insan sağlığını iyileştirmek gibi son derece kutsal bir görevi üstlenmekte. Bu kutsal mesleğin Çorum Eczacılar Odası Başkanlığına seçilen Erol Afacan ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette konuşan Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, “Çorum TSO olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Yapacağınız çalışmalarda üzerimize düşen görevler olacaktır. Bu konuda desteğe bundan önce olduğu gibi hazırız. Biz, Çorum’un ekonomisinin gelişmesi ve her alanda büyümesi için ortak akıl ile hareket etmenin faydalı olduğunu düşünüyoruz. Bu çerçevede sizlerin de katkılarıyla güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Çorum Eczacılar Odası Başkanı Erol Afacan, “Nazik ziyaretinizden dolayı ÇTSO Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Eczacılarımızın temsil edildiği odamızda sizleri ağırlamak bizleri onurlandırmıştır. Daha önce birçok değerli Eczacı büyüklerim bu görevi yaptılar.  Bu dönem için de Eczacı arkadaşlarımızın ortak kararı ile ben görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bu görev nedeniyle üstlenmiş olduğum vazifenin sorumluluklarını yerine getirmek için canla başla arkadaşlarımızla çalışma gayreti içerisinde olacağım. Siz değerli büyüklerimizin tecrübelerinden ve bilgi birikimlerinden her zaman istifade edeceğim”dedi.