İl Emniyet Müdürü Pehlivan’dan ÇTSO Başkanı Başaranhıncal’a İade-i Ziyaret - ( 16 Ekim 2023)

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Çorum İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 1.Sınıf Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a iade-i ziyarette bulundu.

Konuğu Arif Pehlivan’ı TSO makamında ağırlayan Çetin Başaranhıncal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumlar arası iş birliklerinin önemine değindi.

Geçmişten günümüze her iki kurumun da daima ortak payda da hareket ettiğini belirten Başaranhıncal, her zaman işbirliği içinde İl Emniyet Müdürlüğümüzle birlikte çalıştıklarını ifade etti.

Misafirperverliği dolayısıyla Çetin Başaranhıncal’a teşekkür eden Arif Pehlivan, Çorum halkına layıkıyla hizmet edeceğini söyledi

Anadolu Medeniyetlerinin beşiği olan Çorum’a atanmaktan ve bu kadim şehre hizmet etmekten memnuniyet duyduğunu belirten İl Müdürü Pehlivan, şehirdeki hangi kurumla nasıl bir iş birliğiyle hareket ederiz düşüncesiyle ziyaretlerini sürdürdüğünü ifade etti.

İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan ziyarette yaptığı konuşmada; " Çorum, Vatandaşımızın güvenle vakit geçirebildiği huzurlu bir şehir. Her anlamda hızla gelişme eğiliminde olan Şehrimizin asayiş ve güvenliğini muhafaza etmek ve daha iyi standartlara taşımak da bizlerin görevi. Çorum İl Emniyet Müdürlüğü olarak, sizlerle iletişim içinde olmaya, İlimiz için faydalı olacak projelerde fikir alışverişinde bulunmaya azami önem vereceğiz. Bu ziyaret vesilesiyle ben de, özverili çalışma ve proje çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum" dedi.

Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ise ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek şunları belirtti: "Sayın Müdürüm ziyaretiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. İlimizde gerçekleşen tüm faaliyetlerin güvenli ve yasal şartlar altında sürdürülmesi de Emniyet teşkilatımızın gece gündüz demeden yoğun çalışmaları ve gayretleri sayesindedir. Bizler de İl Emniyet Müdürlüğünün halkla bütünleşen hizmet anlayışını ön plana çıkaran ve kurumlar arası dayanışmayı gerekli kılan sosyal projelerinde hizmetin bir parçası olma gayretimizi her daim devam ettireceğiz” dedi.

Çorum’un ekonomik faaliyetlerinin genel yapısı ve güncel konular ile ilgili hususların da görüşüldüğü ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

.