Gençlerimizin Geleceği İçin Yapılan Tüm Çalışmalarda Katkımız Sonsuz - ( 17 Ekim 2023)

Hitit Üniversitesi İİBF Finans ve Bankacılık Bölüm Öğretim Üyesi ve kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Selçuk Kendirli, Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başatanhıncal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Prof. Dr. Selçuk Kendirli, Sürekli gelişen, genç ve dinamik bir üniversite olarak başta Çorum ve bölgemiz olmak üzere ülkemize katma değer sağlama yolunda büyük bir mesafe kat ettik. Şimdiki hedefimiz ise yaptığımız çalışmaların üzerine ekleyerek, üreterek, bilgi birikimini paylaşarak ve girişimcilik ekosistemini tabana yayarak şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınmasına katkılar sunacak yeni başarılara imza atmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu vesileyle Şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin gelişimine katma değer sağlamak üzere çalışmalarını sürdüren ve Çorum’da Hitit Üniversitesi Ethem Erkoç Konferans Salonu’nda 14-16 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen 10. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR’23)’ne yapmış olduğu katkılarından dolayı ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a üniversitemiz ile olan yakın diyaloğu ve işbirliklerinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Gençlerimizin Geleceği İçin Yapılan Tüm Çalışmalarda Katkımız Sonsuz

TSO Başkanı Başaranhıncal, “ Hitit Üniversitemiz bünyesinde gençlerimizin geleceği için yapılan tüm çalışmalarda paydaş olmaya devam edeceğiz. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Gençlerimizi, aziz milletimizin en büyük zenginliği olarak kabul ediyor, onlara milletçe güveniyoruz. Biliyoruz ki gençlerimiz, Türkiye’nin geleceği, yarınlarımızın teminatıdır. Bizler de, gençlerimizin gelecekte sorumluluk üstlenebilecek şekilde nitelikli, bilgili ve ideal sahibi insanlar olarak yetişmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz.  Bizler 100 yılı aşkın köklü bir tarihe sahip Odamızın köklerinden aldığımız deneyim ve güçle, her daim ideallerimizle Çorum’umuzu ve Türkiye'mizi hedeflerine ulaştırmak için çalışıyoruz. Atatürk'ün bizlere miras bıraktığı 'Vatanını En Çok Seven, İşini En İyi Yapandır' sözü rehberliğinde Çorum’umuzu ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odamızı kurumsal anlamda daha yüksek bir seviyeye taşımaya gayret gösteriyoruz." diye konuştu.