Çorum İl Jandarma Komutanı J.Kd.Albay Çetinkaya’dan ÇTSO Başkanı Başaranhıncal’a İade-i Ziyaret - ( 17 Ekim 2023)

24 Ağustos 2023 tarihli ve 32289 sayılı resmi gazetede yayımlanan 2023/390 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çorum İl Jandarma Komutanı olarak ataması yapılan J.Kd.Albay Naim Çetinkaya Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a iade-i ziyarette bulundu.

Başkanımız Başaranhıncal, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Albay Naim Çetinkaya’ya nazik iade-i ziyaretleri için teşekkür ederim.

ÇTSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal, yeni görevinde başarılar dileyerek, Çorum halkının ve jandarmanın işbirliğinin artarak devam edeceğini ifade ederek. İş dünyası olarak en önemli unsurlardan birisinin huzurlu çalışma hayatı olduğunu belirten Başaranhıncal, bu noktada jandarma teşkilatının en önemli kurumlardan olduğunu ve son yıllarda önemli çalışmalara imza atan jandarma teşkilatının tüm personelinin fedakarlık bilinciyle hareket ettiğini söyledi. Başaranhıncal, “Yeni jandarma Komutanımıza görevinde başarılar diliyoruz. Bu zamana kadar jandarma şehrimizin huzurunu ve güvenliğini sağlamak için gayretle çalışmışlardır. Yeni jandarma Komutanımızla birlikte bu çalışmanın daha üst seviyede devam edeceğine inanıyoruz’’ şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Jandarma Komutanı J.Kd.Albay Naim Çetinkaya, ise “Çorum için şehrimizin önemli kuruluşlarından birisi olan Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın  İl Jandarma komutanlığımıza yaptığı katkılar yadsınamaz. Bu nedenle şahsım ve İl Komutanlığımız adına şükranlarımı sunuyorum. Bu nedenle şahsım ve Komutanlığımız adına şükranlarımı sunuyorum. Çorum için halkımızla birlikte bundan sonrada huzur ve güven içinde çalışacağız.  Güvenlik konusu temel bir ihtiyaçtır.

Çorum’da güvenliği ve huzuru sağlamak adına toplumun tüm katmanların arasında birlik ve beraberlik oldukça önemlidir. Çorum için güzel şeyler yapacağımıza inanmakla birlikte, güvenlik ve asayişin sağlanması için jandarma teşkilatı olarak çalışmalarımız devam edecektir. Vatandaşı bilinçlendirerek ve güven artırıcı ilişkiler kurarak halkımızla aramızdaki bağı daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz. ÇTSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim’’şeklinde konuştu.