Çorum MÜSİAD’dan ÇTSO’ya ziyaret - ( 10 Ekim 2023)

Çorum Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Hüseyin Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Hüseyin Öztürk ise; “Çorum ilimizin yetkin olduğu alanları daha etkili şekilde kullanarak il ve ülke ekonomisi içerisindeki payını artırabilmesi adına yeni yatırımlara ağırlık vererek mevcut potansiyeli maksimum düzeyde kullanmalı, elimizden gelen ortaya koymalıyız. Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi MÜSİAD olarak bu noktada elimizi taşın altına koyma her zaman hazırız. Çorum olarak yatırım yapmakta yeni işbirlikleri kurmakta ve sektörler arası bağlantıları güçlendirmekte büyük bir heyecan duyuyoruz. Burada birlikte başarabileceğimiz çok şeyi var ve bu potansiyeli harekete geçirmek için elimizden geleni yapacağız.

MÜSİAD, Türkiye'nin kalkınmasına katkı sağlayacak ve halkımızın refah seviyesini yükseltecek her çalışmaya destek vermiştir. Tüm üyelerinin emeği ile; yapmış olduğu projeler, faaliyetler, yayınlamış olduğu araştırma raporları ile ülkemizin yönetimine her dönemde büyük katkılar sağlamıştır.

Çorum, tarih boyunca zengin kültürü, tüccar geleneği ve yenilikçi ruhuyla öne çıkmış bir şehir olmuştur. Bu coğrafi konumumuzun ve potansiyelimizin farkındayız ve işbirliğiyle elde edeceğimiz sonuçları hayal edebiliyoruz. Bu nedenle yaptığımız ziyarette ÇTSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

ÇTSO Başkanı Başaranhıncal da toplumun farklı kesimlerinin bir arada bulunmasını sağlamak adına sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü belirterek, iş dünyasının çeşitli meslek örgütleriyle bir araya geldiklerini ve birlikte hareket etme imkanı bulduklarını kaydetti.

MÜSİAD'ın Çorum'a güzel katkılar sunacağına inandığını dile getiren Başaranhıncal, "Ülkemizde sivil toplum kuruluşlarının önemi her geçen gün daha fazla anlaşılıyor. Ortak akla dayalı yönetim sisteminin temelleri gün geçtikçe sağlamlaşıyor. MÜSİAD da bu anlamda önemli yapı taşlarından bir tanesidir. MÜSİAD'in ilimiz iş dünyasına farklı bir ivme  kazandırdığını düşünmekteyiz"diye konuştu.

Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Hüseyin Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine iş dünyasına yönelik yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.