Vakıfbank'tan ÇTSO’ya ziyaret - ( )

Vakıfbank Bölge Müdürü Canan Demir,Merkez Şube Müdürü Murat Yüksel ile birlikte Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Çorum’un faydasına olacak iş ve icraatların destekçisi olacaklarını belirten Vakıfbank Bölge Müdürü Canan Demir, ÇTSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Vakıfbank’ın ilimizin finans ve ekonomi sistemine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek kamu ve özel sektör ile yapacakları işbirliklerinin ilimizin kalkınmasına büyük faydalar sağlayacağına dile getirdi.
Ziyarette Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyemiz Fikret Tepençelik ve Uzm. Dr. Engin Sarı eşlik etti