Huzur ve Güven Şehri Çorum’umuzun Emniyet Teşkilatı Araç Filosunu Genişletti - ( 19 Ekim 2023)

Çorum Emniyet Müdürlüğü bünyesine yeni araçlar ekledi. Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Çetin Başaranhıncal ve İl Protokolü Toplum Destekli Polis Hizmetleri Geliştirme ve Dayanışma Derneği, Çorum TSO ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla alınan 7 adet hizmet aracının, İl Emniyet Müdürlüğümüzde gerçekleştirilen Teslim Töreni'ne katıldı. Araçlar dualar eşliğinde kontak açtı.

Huzur ve güven şehri Çorum’umuz da polisimizin daha görünür, emniyet hizmetlerinin daha kaliteli yürütülmesi için 7/24 görev yapan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri daha kaliteli hizmet sunmak için araç filosunu genişletti. İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine getirilen araçlar şehrimize hayırlı olsun.

İl Emniyet Müdürlüğümüzün araç ihtiyacını karşılamak için Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığımız nezdinde Çetin Başaranhıncal ve Çorumlu hayırseverlerimiz sağ olsunlar ellerini taşın altına koydular. Emniyet teşkilatımıza ciddi anlamda destekte bulundular. Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Çorum Şubemizde bu hayırseverlerimizin bağışlarına katkıda bulunmak amacıyla desteklerini gösterdiler.

Bu alınan araçlar bize ciddi anlamda katkı sağlayacak. Arkadaşlarımız daha huzurlu ve daha güvenli bir ortamda hizmet verecekler. İnşallah kazasız belasız kullansınlar. Onlardan üstün hizmetler beklediğimizi bir kez daha beyan ediyoruz. Çorum Ticaret ve Sanayi Odamız, bağışçılarımız ve vakfımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah kaza bela vermesin.