İŞKUR İL MÜDÜRÜ TUZCU’DAN ÇORUM TSO’YU ZİYARET ETTİ - ( )

Kurum hizmetlerinin tanıtımı konusunda kısa sürede son derece başarılı çalışmalara imza atan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Çorum İl Müdürü Levent Tuzcu, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’ı makamında ziyaret etti.

Tuzcu; “Hedefimiz, işverenlerimizle iş arayan vatandaşlarımızın arasında köprü görevi üstlenmek, hizmeti işverenlerimizin ayağına götürmek. Artık oturan değil hizmeti vatandaşın ayağına götüren bir İŞKUR var. İŞKUR olarak işverenlerimizin aradığı kalifiye elemanları, meslek edindirme kurslarımız ve UMEM kurslarımızda eğiterek işverenlerimizin hizmetine sunmak, aynı zamanda mesleği öğrenmiş kalifiye işsizimizin istihdamını sağlamak, en başta İşbaşı Eğitim Programları aracılığıyla işsizliği önleyici ve istihdamı arttırıcı faaliyetlerimizi en verimli şekilde yapmayı hedefliyoruz. Sayın Başkanımız, her zaman bizlerin yanında olduğu için teşekkür ederek  faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirmek ve taleplerini, görüşlerini almak için ziyaret ettik”şeklinde konuştu.

Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çorum İşkur Müdürümüz Levent Tuzcu ile ortak çalışmalarımız devam ediyor. İşkur bünyesindeki eğitim programları hem işveren hem de iş arayan için, daha çok İşsizlerin mesleki yeterliklerini geliştirebilecekleri ve tecrübe edinecekleri programlar olduğunu düşünüyorum. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası olarak üstümüze düşeni yapmaya her zaman hazırız.” dedi.

Ziyarete Çorum TSO TOBB Çorum Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Arabica Coffee House Çorum Şubesi İşletmecisi, ihracatçı Zeynep Çenesiz Yarımca eşlik etti.