CHP Çorum İl Başkanı Solmaz’dan Çorum TSO Başkanı Başaranhıncal’a Ziyaret Etti - ( )

Çorum TSO Kurum Avukatı ve CumhuriyetHalk Partisi Çorum İl Başkanı Dinçer Solmaz ve Merkez İlçe Başkanı Utku Ulaş, ÇorumTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı makamında ziyaret etti.

CHP Çorum İl Başkanlığı görevine seçilenAv. Dinçer Solmaz; “Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Çetin Başaranhıncal’büyüğümüzün Çorum'un ekonomide, sanayide, kültürel alanda ve ayrıca sosyal alandagelişimine vermiş olduğu katkıları yadsınamaz derecede önemlidir. Memleketimizingelişmesi adına vermiş olduğu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Şehrimizingelişmesi için dinamiklerini iyi bilen, her konu da tecrübelerinebaşvurduğumuzda geniş bir yelpazede yetkin bilgi birikimiyle bizlerin yanında olanbaşkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum.

Solmaz, Bulunduğumuz makamların öneminibilerek ve bu doğrultuda hareket ederek  görevinbir bayrak yarışı olduğunu, bu bayrağı devraldıklarını belirterek, “Bugünekadar bu bayrağı bizlere onurla taşıyıp devreden tüm başkanlarımıza teşekkürediyorum. Partimizin ilkeleri doğrultusunda daha yaşanabilir bir memleketimiziçin var gücümle hizmet edeceğim.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dilegetiren Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal, “CHP Çorum 38.Olağan İl Kongresi’nde İl Başkanlığına seçilen ÇTSO’mızın kurum Avukatı DinçerSolmaz ve yine aynı şekilde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen CHP Çorum 38.Olağan Merkez İlçe Kongresinde Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Utku Ulaş Taşar’ıüstlenmiş oldukları yeni görevlerinde başarılar diliyorum, nazik ziyaretleridolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum , yeni dönemdeki çalışmalarındakolaylıklar diliyorum.” dedi.

Başaranhıncal;”Hep birlikte ekonomiyeodaklanmalıyız. Bizim ortak sevdamız ve davamız Çorum’u ve ülkemizi dahailerilere taşımak. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da inşallah hep beraberkentimizin sorunlarını çözme noktasında birlikte olacağız. Bundan önce olduğugibi bundan sonra da şehrimiz ve milletimiz için üzerimize düşen bir görevolduğu takdirde yapmaya hazırız” diye konuştu.

Ziyarete Çorum TSO TOBB Çorum KadınGirişimciler İcra Kurulu Başkanı Arabica Coffee House Çorum Şubesi İşletmecisi,ihracatçı Zeynep Çenesiz Yarımca eşlik etti.