ÇTSO Başkanı Başaranhıncal’dan Hasanpaşa Vergi Dairesi Müdürü Erkoç’a Ziyaret - ( 01 Kasım 2023)

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Çetin Başaranhıncal, ÇTSO Meclis Üyemiz Fikret Tepençelik ile birlikte Çorum Defterdarlığı Hasanpaşa Vergi Dairesi Müdürü Selami Erkoç’u ziyaret etti.

ÇTSO Başkanı ÇETİN Başaranhıncal tarafından İlin ekonomisine ve istihdamına yönelik yapılan çalışmaları hakkında sohbet ederek nazik kabulü için Erkoç’a teşekkür etti.

ÇTSO Başkanı Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,”Kalkınmanın en önemli ayağı vatandaşın ödediği vergilerdir. Ödediğimiz vergilerin bize hizmet olarak döneceği bilinciyle hassas davranmamız gerekmektedir.  ÇTSO olarak bu sorumluluk bilinci ile hareket edilmesi için gayret sarf ediyoruz. Vergi sistemi, bir ülkenin ileriye gitmesi ve vatandaşların refahı açısından son derece önemlidir. Devletin gelir sağlama işlevinin yanında ekonomik ve sosyal amaçların elde edilmesinde verginin büyük yeri vardır” dedi.

Ziyarette çeşitli konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunan Çorum Defterdarlığı Hasanpaşa Vergi Dairesi Müdürü Selami Erkoç, nazik ziyaretleri için ÇTSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Meclis Üyesi Fikret Tepençelik’e  teşekkür etti.