Odamızın Meclis Başkanlığı Divanı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeliği, TOBB Birlik Genel Kurul Delegeliği ve Disiplin Kurulu Üyeliği seçimleri gerçekleşmiştir. - ( 07 Ekim 2022)

Meclis üyelerinin oyunun tamamını alarak Meclis Başkanlığına Erol Karadaş, Yönetim Kurulu Başkanlığına Çetin Başaranhıncal seçilmiştir.

Meclis Başkan Yardımcılığı’na Yılmaz Bülbül ve Erol Taş, Meclis Katip Üyeliği’ne  Sevim Şahin, Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Abdurrahman İstanbulluoğlu, Akif Çoşkun, Doğan Keskin, Fatih Çiçek, Gökhan Kerman, Muharrem Sarıaslan, Mustafa Ertürk,Nilüfer Akın, Ömer Altıkardeş, Yakup Karaca seçilmiştir.

TOBB Birlik Genel Kurul Delegeliği'ne Ali Evlüce, Mustafa Özbayram, İsmail Kulak, Turgut İlgü, Ünal Kakaç seçilmiştir.