13 Kasım 2018 / Çorum Baro Başkanı Av. Kenan Yaşar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Baro Başkanı Av. Kenan Yaşar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Erol Karadaş ve Çetin Başaranhıncal, Baro seçimlerini kazanan Av. Kenan Yaşar’ı tebrik ederek yeni görevinde başarı dilediler. Özellikle Baro ve İş Dünyasını ilgilendiren konularda ortak çalışmaların önemli olduğunu ifade ederek yeni dönemde de bu işbirliğinin devam edeceğini vurguladılar ve gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundular.

Baro Başkanı Av. Kenan Yaşar ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi ve yeni dönemde de geçmiş dönemlerde olduğu gibi İş Dünyası ve Baro arasındaki işbirliğinin devam edeceğini dile getirdi.