18 Aralıkk 2018 / AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ'dan odamıza ziyaret.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ ve beraberindeki heyet, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ziyaret etti. Ziyarette, Çorum ilinin ekonomisi ve sorunları ile ilgili karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Halil İbrahim Aşgın, yerel yönetimlerde Sivil Toplum Kuruluşlarına büyük önem verdiklerini ve Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu kurumların başında yer aldığını dile getirdi. Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyetlerinin, kentin gelişmesi için önemli bir değer oluşturduğunu ifade etti.

Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Halil İbrahim Aşgın’a Belediye Başkanlığı seçimlerinde başarılar diledi