22 Mart 2019 / Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyesi....

Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Sarıaslan, OKA İl Koordinatörü Özgür Özden Yalçın, ÇOSİAD Başkanı Hayri Şamlı, işadamları Turgut Taç ve Cemil Gazel ile birlikte, nitelikli ve ara eleman ihtiyacını karşılamak üzere ülkemizdeki klasik meslek lisesi eğitiminin ötesine geçmek, sanayi 4.0 kavramının farkında olan bilim insanlarını, mühendislerini yetiştirmek amacıyla 2012 yılında Ankara Sanayi Odası ve ASO 1. OSB’nin desteğiyle kurulan ASO Teknik Koleji’ni, ASO Sürekli Eğitim Merkezi’ni (ASOSEM), Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi- Model Fabrikası’nı ve Erkunt Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.