Odamız, Çorum OSB Müdürlüğü ve ÇOSİAD organizasyonu ile NRW Global Business Almanya- Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Dış Ticaret ve Yatırım Destek Ajansı Türkiye temsilcileri Dr. Adem Akkaya ve Akın Okumuş’un sunumları ile seminer gerçekleştirildi. Seminerde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Abdurrahman İstanbulluoğlu, Çorum OSB Müdürü Özden Özgür Yalçın ve ÇOSİAD Başkanı Bülent Demirci’nin yaptıkları açılış konuşmalarının ardından,Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti tanıtılarak yurt dışında faaliyette bulunmak, iş geliştirmek ve yeni pazarlar kazanmak isteyen iş insanlarımız için bu bölgedeki yatırım ve şirketleşmenin avantajları hakkında bilgiler verildi. - ( 02 Haziran 2023)