AVM'ler ve Zincir Marketlerde Sıfır Atık Bilgilendirme Semineri - ( 08 Mart 2021)

Alışveriş merkezleri ve zincir marketlerdesıfır atık uygulaması hakkında 9 Mart 2021 Salı günü saat 14:00'te internetüzerinden bir seminer gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ektesunulmaktadır.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Birliğimizişbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde ekli program çerçevesinde AVM'Ierve zincir marketlerde sıfır atık yaklaşımı ve sıfır atık sistemi kurulumu ilesıfır atık bilgi sistemi ve belgelendirme süreci anlatılacak olup, seminersonunda katılımcıların sorulan cevaplandırılacaktır.

Dosyayı indirmek için tıklayınız.