SRI LANKA YATIRIM FORUMU - ( 21 Mayıs 2021)

Sri Lanka'nın Ankara Büyükelçiliğinden alınan yazıda, SriLanka Ticaret Odası'nın (CCC), Sri Lanka Yatırım Kurulu (BOD ve Colombo Borsası(CSE) işbirliğinde 7-9 Haziran 2021 tarihleri arasında sanal "Sri LankaYatırım Forumu” organizasyonu için çalışmalarının devam ettiğibelirtilmektedir.

Sri Lanka Yatırım Forumu'nun temasının"Sri Lanka- Asya'nın bir sonraki büyüme cenneti” olacağı ve üç günlüketkinlikte üst düzey hükümet liderleri, kamu ve özel şirketlerin üst düzeyliderleri, küresel uzmanlar, yatırım bankacıları ve danışmanlık firmalarıtarafından gerçekleştirilecek oturumların ve sunumların yer alacağı ifadeedilmektedir. Etkinlik kaydı ve katılım ücretsizdir.

Sri Lanka Sanal Yatırım Forumu'nun, işortakları da dahil olmak üzere potansiyel yatırımları Sri Lanka'ya çekmek üzereyatırım kararları için gerekli ve kapsamlı bilgileri sağlamanın yanı sıra SriLanka ile yabancı iş adamları arasında iş bağlantıları kurmaya odaklanacağıbelirtilmektedir.

Sözkonusu etkinliğe ücretsiz kayıt ve diğer detayları linkinden https://invest-srilanka.lk ulaşılabilmektedir.