Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal, Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi ve ÇOSİAD Başkanı Bülent Demirci ile birlikte, 1 Mayıs 2022 Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Adıyaman maçı öncesinde Çorum Futbol Kulübü'nü ziyaret ettiler. - ( 27 Nisan 2022)

Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal, Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi ve ÇOSİAD Başkanı Bülent Demirci ile birlikte, 1 Mayıs 2022 Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Adıyaman maçı öncesinde Çorum Futbol Kulübü'nü ziyaret ettiler. Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal, Adıyaman Spor galibiyeti halinde Çorum TSO ve OSB müteşebbis heyeti olarak,Çorum Futbol Kulübü oyuncularına 100.000 TL destek sözü verdiklerini söyledi.