Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal ve ilimiz makine sanayi temsilcilerinin katılımı ile Odamız tarafından yürütülecek olan Çorum Gıda İşleme Makine Sektörü UR-GE Projesi'nin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 3 yıl sürecek bu proje ile sektöre yönelik eğitim, danışmanlık ve yurtdışı pazarlama faaliyetleri gerçekleştirilecektir. - ( 02 Haziran 2022)

Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal ve ilimiz makine sanayi temsilcilerinin katılımı ile Odamız tarafından yürütülecek olan  Çorum Gıda İşleme Makine Sektörü UR-GE Projesi'nin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 3 yıl sürecek bu proje ile sektöre yönelik eğitim, danışmanlık ve yurtdışı pazarlama faaliyetleri gerçekleştirilecektir.