ÇORUM MERKEZ 1. İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR. - ( 14 Eylül 2022)

İLAN

ÇORUM MERKEZ 1.İLÇE SEÇİM KURULU

BAŞKANLIĞINDANBİLDİRİLMİŞTİR.

Çorum Ticaret veSanayi Organ Seçimleri ile ilgili olarak;

1-   Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Organ SeçimleriMeslek Komite ve Meclis Üyeliği Seçimlerinin 01 Ekim 2022 Cumartesi günü 11:00– 17:00 saatleri arasında Karakeçili Mahallesi Fuar Caddesi No:2 Çorum Ticaretve Sanayi Odasında, seçim sonuçlarının kesinleşmesine müteakip, aynı yerdeTicaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu, DisiplinKurulu ve Genel Kurul üyeliği seçimlerinin 07 Ekim 2022 Cuma günü saat 10:00 –11:30 saatleri arasında yapılacaktır.

2-   Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komite ve MeclisÜyeliği Seçimleri askı listeleri Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında 14Eylül 2022 Çarşamba günü saat 08:00’de askıya çıkarılarak 16 Eylül 2022 Cumagünü saat 17:00’de askıdan indirilecektir. Askı ilanı süresi içerisinde itirazedecek olanlar, bizzat İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına yazılı olarak itirazetmeleri gerekmekte olup, itiraz için muterizlerin kimlik ibraz etmelerizorunludur.

Orhan ÖZDEMİR

Hakim – 139653