ABD TARAFINDAN İRAN VE RUSYA'YA YÖNELİK YAPTIRIM POLİTİKALARI VE UYGULAMALARI-İŞ DÜNYASI İÇİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI - ( 12 Ekim 2022)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda, TOBB ve ABD Ankara Büyükelçiliği işbirliğinde, "ABD Tarafından İran ve Rusya'ya Yönelik Yaptırım Politikaları ve Uygulamaları- İş Dünyası İçin Bilgilendirme Toplantısı"nın 17 Ekim 2022 tarihinde 14.00 – 16.00 saatleri arasında TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu'nda gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

ABD Hazine Bakanlığı uzmanları tarafından bilgi verilecek toplantı elektronik ortamda da takip edilebilecektir. Söz konusu toplantıya katılmak isteyenlerin üyelerimizin, https://anket.tobb.org.tr/#/anket/iran-abdbilgilendirmetoplantisi adresinden 14 Ekim 2022 tarihine kadar kayıt yaptırabilecekleri hususunu bilgilerinize sunarız.

Toplantıya elektronik ortamda katılmak isteyenlerin belirtilen internet adresinde yer alan formda "Online Katılım" seçeneğini işaretlemeleri gerektiği bildirilmektedir. Online katılmak üzere kayıt yaptıranların, kayıt anında belirtilen elektronik posta adreslerine toplantı linki gönderilecektir.