Üniversite ve sanayi işbirliği pekiştirilecek - ( 22 Aralık 2023)

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası heyeti  Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ü makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, TOBB öncülüğünde, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Çorum İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu (KGK) Başkanı Zeynep Çenesiz Yarımca, Çorum İl Genç Girişimciler İcra Kurulu (GGK) Başkanı Mehmet Fatih Altan, KGK Başkan Yardımcısı Gülden Arzoğlu ve GGK Başkan Yardımcıları Ozan Gazel ve Sinan Çakır ile birlikte Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ü makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Başaranhıncal,"Öncelikle Hitit Üniversitesi Rektörlüğü’ne, Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’e nazik kabulleri için ve nezaketi için teşekkür ederim. Üniversite ve sanayi arasındaki işbirliğinin şehrimize ve ülkemize çok ciddi katkılar sağlayacağı aşikârdır. Üreten, araştıran, şehrine, bölgesine ve ülkesine fayda sağlayan üniversitemiz ile birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu çerçevede memleketimizin kalkınması için üniversitemiz ile işbirliği konusunda her zamanki gibi bizlere düşen ne görev olursa elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.
 Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberindeki heyete gösterdikleri nezaketten ve ziyaretten dolayı teşekkür etti.
 Prof. Dr. Öztürk, bu noktada üniversite-sanayi işbirliğinin büyük önem arz ettiğini söyleyerek “Başta ihtisaslaşma alanımız olmak üzere bölgesel kalkınma odaklı çalışmalarımız bağlamında ÇTSO ile mevcut işbirliğimizi daha da genişleterek önemli projeler hayata geçireceğimize inanıyorum. Üniversitemiz ile olan yakın diyaloğu ve işbirliklerinden dolayı ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal ile ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.