Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nın organize ettiği Türk Sanat Müziği konseri düzenledi. Şef Ecz. Enver Leblebicioğlu yönetimindeki Türk Sanat Müziği Topluluğu, muhteşem bir performans sergileyerek Devlet Tiyatro Salonu'nda seyircilere unutulmaz bir akşam yaşattı. - ( 05 Haziran 2024)

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası unutulmaz bir Türk Sanat Müziği Konseri akşamı düzenledi.
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın organize ettiği Türk Sanat Müziği konseri düzenledi. Şef Ecz. Enver Leblebicioğlu yönetimindeki Türk Sanat Müziği Topluluğu, muhteşem bir performans sergileyerek Devlet Tiyatro Salonu’nda seyircilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Konsere, Çorum Valisi Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal ve diğer protokol üyeleri de katılım gösterdi. Türk Sanat Müziği Topluluğu, Hicaz ve Nihavent makamlarının büyüleyici eserlerinden oluşan iki bölümlük bir repertuvar sunarak, şehrin kültürel mirasına ve birlik duygusuna büyük bir katkı sundu.

Bu özel etkinlik, yıllardır Çorum’un sanat ve kültür hayatına soluk getirmektedir. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası olarak, şehrimizin kültürel ve sanatsal zenginliğini her fırsatta vurgulamaya devam edeceğiz.