Odamızda BİGG GARAJ Projesi 2019-2 Çağrısı Eğitim ve Tanıtım Toplantısı gerçekleştirilecek. - ( 21 Ekim 2019)

Odamız ev sahipliğinde, TOBB ETÜ'nün yürütücüsü olduğu BİGG GARAJ Projesi 2019-2 Çağrısı kapsamında ilimizde bulunan girişimcilere 24 Ekim 2019 Perşembe günü 09:30- 17:30 saatleri arasında Odamız Toplantı Salonu'nda eğitim ve tanıtım toplantısı gerçekleştirilecektir. TÜBİTAK BiGG (Bireysel Genç Girişim) Programı, TÜBİTAK'ın genç girişimcileri, AR-GE ve inovasyon içeren teknoloji tabanlı iş fikirlerini hayata geçirebilmeleri için 200.000 TL hibe ile desteklediği bir programdır. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi' nin 2015 yılından bu yana yürütücüsü olduğu TÜBİTAK BiGG (Bireysel Genç Girişim) Programı kapsamında, Teknoloji ve Yenilik tabanlı AR-GE Projeleri için 14 ilde eğitimler ve mentorluklar vererek sürdürdüğü faaliyetleri sonucunda, TÜBİTAK tarafından açılan 4 çağrı döneminde 10 ilden 48 girişimcinin kendi işini kurması için toplamda 7.200.000 TL hibe almasını sağlamıştır. Çağrının kapsamı ve başvuru koşulları ekte bilgilerinize sunulmuştur.