30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun. - ( 28 Ağustos 2020)

Meclis Başkanımız Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal, 30 Ağustos Zafer bayramının 98. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Karadaş ve Başaranhıncal mesajlarında şunları dile getirdiler:

Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği büyük kahramanlıklarla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem bir mücadele ile büyük zaferi kazanarak, bize bu güzel vatanımızı emanet etmiştir.Bu zaferle milletimiz, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ilan ve ispat etmiştir. Biz de, bu sorumluluk ve bilinçle, aynı azim ve kararlılıkla hedeflerimiz doğrultusunda canla başla çalışıyoruz.

Ulusumuza bu güzel vatanı emanet eden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyoruz.”