Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş, Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başharanhıncal ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili kutlama mesajı - ( 08 Mart 2021)

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis BaşkanıErol Karadaş, Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başharanhıncal ve TOBB İl KadınGirişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ileilgili kutlama mesajı yayınladılar

Mesajlarında şunları dile getirdiler.“Bulundukları görevler ile üstlendikleri sorumlulukları itibariylekadınlarımızın şefkat ve duyarlılıklarına ilk olarak ailede tanıklık edenbizler, kadınlarımıza gerekli saygı ve sevgiyi göstermekle mükellefiz.Toplumumuzun odak noktasında yer alan kadınlarımız, üstlendikleri yaşatmagörevini, hiçbir fedakârlıktan çekinmeden yerine getirmiş; modern ve çağdaşTürkiye’nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır. Çağdaş, demokratik, ileri birtoplum için kadınların güçlendirilmesi, etkinlik alanlarının genişletilmesi,eğitim, istihdam, sağlık, siyaset, hukuk alanlarında fırsat ve olanaklardanyararlanmalarını, daha refah ve varlık içerisinde yaşayan bir Türkiye ve dahagüçlü bir ekonomi için kadınlarla erkeklerin elbirliğiyle çalışmasıgerekmektedir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle; bizleri dünyaya getiren,büyüten, yetiştiren bize destekleriyle güç veren, yüreklerindeki sevgi veşefkatini hiçbir zaman bizden esirgemeyen tüm kadınlarımızın Dünya KadınlarGünü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyoruz.” dediler.