2 BİN KİŞİYE RAMAZAN AYI DOLAYISIYLA GIDA KOLİSİ YARDIMI - ( 14 Nisan 2021)

TürkiyeOdalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin katkılarıyla, Çorum Ticaret ve SanayiOdası (TSO), Ticaret Borsası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(ÇESOB) organizasyonunda ve destekleriyle  yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıylamücadele kapsamında faaliyetleri kısıtlanan ya da durdurulan işletmelerin  çalışanlarına ve ihtiyaç sahibi  2 bin kişiye ramazan ayı dolayısıyla gıdakolisi yardımı ulaştırılması planlanmıştır.

TSO BaşkanıÇetin Başaranhıncal, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat ve ÇESOB BaşkanıRecep Gür, pandemi sürecinde  en çoketkilenen  ve öncelikli sektörlerintespiti için bir araya geldiler. Yapılan ortak açıklamada, bütün işletmelerin Kovid-19 salgınından etkilendiğini,salgınla mücadele kapsamında bazı sektörlerde faaliyetlerin durdurulduğunu yada kısıtlandığını, bu amaçla, imkanlar doğrultusunda, en çok etkilenen sektörlerde çalışanlara yardımda  bulunmayı kararlaştırdıklarını  ifade ettiler.

TOBB'undesteğiyle, her yıl ramazan ayında dağıtımı yapılan  alışveriş çeki yerine, bu yıl Kovid-19salgınından en çok etkilenen sektörlerdeki 2 bin çalışana gıda kolisi ulaştıracaklarını,İş dünyasının temsilcileri olarak hazırlıkları tamamladıklarını ve yardımkolilerinin dağıtımına başlayacaklarını belirttiler.

Ayrıca, TSOBaşkanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat ve ÇESOBBaşkanı Recep Gür, Halkımızın mübarek ramazan ayını tebrik ederek, Kovid-19'unyer yüzünden silindiği nice ramazanlarda tekrar bir arada olma temennisindebulundular.